середа, 1 травня 2019 р.

Цьогорічна благодійна акція встановила одразу 2 рекорди


Цьогорічний квітень пройшов в Україні під егідою добрих справ. Саме в цей час під гаслом «Дитяче серденько, живи!» проходила 14 Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», що має на меті збір коштів для закупівлі медичного обладнання у кардіологічне відділення дитячої обласної лікарні.
Загалом щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду.
Як і попередні 4 роки основним штабом волонтерів Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» стала громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини».  


Цього року підтримати акцію погодилися 12 волонтерів – Єлизавета Бабенко (с. Косарі), Інна Глущенко (с. Тимошівка), Зоя Заярнюк (с. Вербівка), Дарія Омельченко (с. Райгород), Таїса Рибалка (с. Грушківка), Володимир Шуліка (с. Ребедайлівка) та кам’янчани Дарина Бондаренко, Валентина Губенко, Анастасія Муравська, Ігор Нерубай, Юрій Рибчук, Ростислав Юрик. Спільними зусиллями ми зібрали суму в розмірі 9 817 грн, що стала рекордною для нашого краю за всі 14 років проведення акції.


Ще один рекорд встановив Ростислав Юрик, який став володарем титулу «Кращий волонтер – 2019 року», зібрав суму в розмірі 2 737 грн 15 коп. Така сума є найбільшою в нашому районі, яку зібрав один волонтер. Друге і трєтє місця відповідно посіли Таїса Рибалка (1734 грн 80 коп) та Юрій Рибчук (1034 грн 40 коп). 


Публікуємо вміст цьогорічних скриньок усіх волонтерів:

ПІБ волонтера
Навчальний заклад
Зібрана сума
1
Бабенко Єлизавета Юріївна

Косарська ЗОШ
300 грн
2
Бондаренко Дарина Сергіївна
Еколого-економічний ліцей «Камелія»
469 грн 50 коп
3
Глущенко Інна Юріївна
Тимошівська ЗОШ І – ІІІ ст.. ім.. Кароля Шимановського
173 грн 40 коп
4
Губенко Валентина Олександрівна
Літературний музей імені О.С.Пушкіна та П.І.Чайковського
235 грн
5
Заярнюк Зоя Віталіївна

Вербівська ЗОШ
518 грн
6
Муравська Анастасія Юріївна
Кам’янська ЗОСШ №2 з поглибленим вивченням окремих предметів
729 грн 95 коп
7
Нерубай Ігор Сергійович
Кам'янська ЗОШ №1

625 грн 80 коп
8
Омельченко Дарія Андріївна
Райгородська ЗОШ

407 грн
9
Рибалка Таїса Ігорівна
Грушківська ЗОШ

1734 грн 80 коп
10
Рибчук Юрій Миколайович
ГО «Молодіжне обєднання Нове покоління Камянщини»
1034 грн 40 коп
11
Шуліка Володимир Олександрович

Ребедайлівська ЗОШ
852 грн
12
Юрик Ростислав Олексійович
ГО «Молодіжне обєднання Нове покоління Камянщини»
2737 грн 15 коп

Трійка кращих отримає символічні подарунки від громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». Усі волонтери отримають подяки від ВБФ «Серце до серця». Нагородження відбудеться на святковому концерті, присвяченого Дню матері та Дню сім’ї, що проходитиме 11 травня.


Особливу подяку хочеться висловити викладачам дитячої музичної школи імені П. Чайковського, дитячій літературній студії імені Д. Кононенка та камерному ансамблю Кам’янського державного історико-культурного заповідника. Завдяки їхній небайдужості кам’янчани побачили вражаючі інструментальні концерти та літературні вечори.


За підтримку акції та якісну організацію у висловлюємо адміністраціям та соціальним педагогам Грушківської, Райгородської, Вербівської, Тимошівської, Ребедайлівської, Косарської загальноосвітніх шкіл, Камянських ЗОШ №1, №2, №3 і еколого-економічного ліцею «Камелія».
Окремі слова вдячності висловлюю газеті «Аграрний край» та її головному редактору Світлані Магльованій, які другий рік поспіль є інформаційним партнером акції «Серце до серця» на Кам’янщині. На сторінках цього видання завжди публікуються оперативні дані про збір коштів, благодійні заходи та їх підсумки.


Якщо Ви з певних причин не встигли зробити свій благодійний внесок, то можете це зробити он-лайн на сайт Благодійного Фонду, або ж, перерахувати кошти на рахунок організації. Банківські реквізити: р/р 2600501306399в  ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання у Черкаській області.
Будемо вірити, що всі ці кошти допоможуть закупити сучасне обладнання, яке у свою чергу врятує сотні тисяч сердець хворим малюкам.

Немає коментарів:

Дописати коментар