неділя, 12 травня 2019 р.

Все починається з родини


Мама… В усі часи, усі народи пов’язували з нею найсокровенніше, возвеличували її як найбільшу святиню. Вона – корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, яка ніколи не в’яне, а розквітає з плином літ усе ясніше. Недарма ми кажемо: мати – це найрідніша людина, мати – це ненька-Україна! День матері відзначається у другу неділю травня, бо це місяць Пречистої Діви Марії. А мати і родина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. 

Тому, саме з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з управлінням соціального захисту населення Кам’янської районної державної адміністрації нещодавно організували та провели музичну святкову програму.


Своїми виступами присутніх на святі приємно вразили солодкоголосі вокалісти: Альона Юрченко в супроводі духового ансамблю родини Кравців, Анжеліна Сніжко, Тая Мельник, Софія Захаренко, Наталія Степаненко, Аріна Прудка, Андрій Троян, Ангеліна Харченко, колективи „Перлинки” та „Колорит” (Кам’янська ЗОШ № 1), щирі декламатори віршів та гуморесок Валентина Ріпа та Богдан Шевченко. 


Яскраві костюми та танці продемонстрували діти клубу спортивно-бального танцю „Еліт Данс” (керівник Лариса Козоріз) та колективу східного танцю „AISHA” (керівник Юлія Тараненко). Не залишилися осторонь і наймолодші учасники свята – це вихованці дошкільних навчальних закладів м. Кам’янка „Зірочка”, „Сонечко” та „Ізумруд”. 


Щиру сімейну атмосферу упродовж програми на сцені створювали ведучі – Анастасія Василенко та Владислав Зелений.


Привітати родини міста та району із прийдешніми святами завітали представники влади та громадськості. Зокрема, Тетяна Шульга - перший заступник голови Кам’янської районної державної адміністрації, Олена Воробйова – керуюча справами виконавчого апарату Кам’янської районної ради, Олександр Потапенко – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ірина Коваленко - начальник відділу соціальних відносин та послуг для сім’ї УСЗН райдержадміністрації, Юрій Таран – керівник громадської приймальні районної організації „Аграрна партія України”. Вони побажали усім присутнім міцного здоров’я, сили у вихованні підростаючого покоління, злагоди в родинах та мирного неба.


Вже стало доброю традицією в цей день відзначати батьків багатодітних родин за належне виховання дітей та створення сімейного затишку. Цього року грамоти та подарунки від районної державної адміністрації, районної ради, міської ради отримали: Ірина Шевченко (с. Вербівка), Марина Бубряк (с.Лебедівка), Віталія Горбенко (с.Грушківка), Ольга Щербуха (с. Жаботин), Олена Глущенко (с. Тимошівка), Володимир Кравець (м. Кам’янка).   Приємною несподіванкою для цих батьків під час нагородження стала і грошова винагорода від районної організації „Аграрна партія України”. 


На святі також відбулося нагородження переможців нового районного сімейного конкурсу – «Герб мого роду». Його ініціювали члени громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». Цей проект здобув підтримку управління соціального захисту населення Кам’янської РДА та Кам’янського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Черкаській області.

Організатори конкурсу «Герб мого роду» висловлюють щиру подяку депутату Черкаської обласної ради Сергію ВОронову, який з великим заохоченням підтримав даний проект та виділив кошти на закупівлю подарунків. 


Наші матері з дитинства виховують у своїх дітях любов до ближнього свого. Тож, таку подію не могла оминути доброчинність. Зокрема, нагородження волонтерів 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». 12 активістів отримали подяки БФ «Серце до серця», а трійка волонтерів, які зібрали найбільшу суму, ще й невеликі подарунки від ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». 


Допомогу у музичному озвученні заходу надали працівники районного центру культури і духовного розвитку.
Висловлюємо величезну подяку владі та меценатам за підтримку родин та небайдужість!

Нам щиро хочеться, щоб подібні заходи і надалі зближували, роблячи всіх нас добрішими, ріднішими, створюючи ту невидиму опору в житті, на якій будуються наші взаємини з дітьми. Хай наші родини мають міцне коріння, яке з кожним роком розолстатиметься на благо нашої країни!



Поділіться з нами своїми враженнями щодо організації цьогорічного дійства. Пройдіть анонісне опитування за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKbOlYR8t4Ho2SljnpallETxCAURiSloqqtNx0Zikea3Fngg/viewform?fbclid=IwAR2yyGqqxZdnKz2j0PqxcUR73_QziWKqkqNH7FsyYNLEzz64lL7aryoL8sc


Більше світлин тут: https://www.facebook.com/pg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B8-229268107565814/photos/?tab=album&album_id=578274235998531




Немає коментарів:

Дописати коментар