середа, 8 травня 2019 р.

Родові герби почали створювати у Кам’янці


Новий сімейний конкурс започаткували цього року члени громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з Кам’янським РВ ДРАЦС ГТУЮ у Черкаській області та відділом соціальних відносин та послуг для сім’ї управління соціального захисту населення Кам’янської РДА. Назва цього проекту – «Герб мого роду».


Умови в конкурсі були дуже простими. У період з 1 квітня по 3 травня варто було створити герб свого роду, використовуючи елементи професій своїх предків, родові емблеми, символи тощо. До власного родинного знака треба було також додати короткий опис із роз’ясненням.

До розгляду комісії було надано 6 робіт. Першими учасниками щорічного конкурсу стали: Наталія Степаненко, Роман Гордієнко, Владислав Зелений, Мілана Васюра, Анни Семирог та Олександра Шишка. Разом зі своїми батьками вони створили унікальні родові символи.


Васюра Мілана


Гордієнко Роман


Шишка Олександра


Семирог Анна



Степаненко Наталія


Зелений Владислав

За умовами конкурсу організатори мали визначити переможців за віковими категоріями – 6-9 років, 10-13 років, 14-16 років. Оскільки, як такої конкуренції творці проекту не побачили, то було вирішено, що грамотами та подарунками будуть нагороджені усі цьогорічні учасники.
Почувши про проведення в нашому місті сімейного конкурсу взяти участь у ньому виявили бажання родини,  в, яких діти ще не досягли 6-річного віку. Денис Кіяшко та Єгор Дяченко, хоч і відвідують дитсадки, але вже прагнуть знати своє родове коріння. Їхні герби безумовно заслуговують уваги, але, відповідно до у мов конкурсу, організатори не змогли включити їх до змагання на загальних підставах. Проте заохочувальні подарунки вони також отримають.


Дяченко Єгор


Кіяшко Денис

Нагородження учасників відбудеться 11 травня, на святкову концерті присвяченому Дню матері та Дню сім’ї.

Ми висловлюємо щиру подяку за небайдужість, пильність та збереження сімейних цінностей цим родинам. Шукайте своє коріння, будуйте власне генеалогічне дерево. Пам’ятайте, що не знаючи свого минулого – не збудуємо свого майбутнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар