вівторок, 23 квітня 2019 р.

Музика, що зцілює серця



Третій рік поспіль навесні вихованці дитячої музичної школи імені П. Чайковського збирають кам’янчани у родинному колі, щоб насолодитися неймовірним інструментальним концертом. Та й місія в учасників благородна, адже вони таким чином намагаються підтримати тих, хто цього потребує, долучившись таким чином до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».


Упродовж години Настя Донець, Каріна Гарбар, Богдан Бебик, Марія Щавєлєва, Олеся і Тарас Надворні, Максим Волошин, Дарина Овсієнко, Марина Тимошенко, Наташа Демченко, Настя Гладир, Ліза Скічко, Максим Зубко, Саша Харитонова, Поліна Горбенко, Владислав Ціперко, Ульяна Лупко, Настя Тютенко, Аня Семирог вражали своїми сольними виступами та грою на різноманітних інструментах. Не залишились поза увагою також ударно-шумовий ансамбль молодших класів, хор молодших і старших класів.


Поруч із своїми талановитими учнями на сцені вражали й викладачі Камянської дитячої музичної школи ім. П.І. Чайковського. Зокрема, Ревенко В.М., Жиленко О.Б., Зайченко Л.І., Петюренко І.М., Цьома О.В. Дивлячись на них маленькі обдарування пишалися своїми наставниками, а глядачі завмирали від улюблених мелодій, що зігрівали душу та навіювали приємні спогади.


Відвідав захід і голова громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», районний координатор акції «Серце до серця» Антон Юрченко. Він ознайомив присутніх із правилами акції, оприлюднив результати минулорічного збору коштів. Також, Антон В’ячеславович подякував ініціатору проведення музичної програми – Сумській О. М., та керівництву й педагогічному колективу за організацію.


До завершення 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» лишаються лічені дні. Слід пам’ятати, що разом ми можемо подолати всі негаразди і труднощі, а коли в це переплітається музика і талант – успіх неминучий! Бережімо серця наших дітей та здоров’я української нації!



Немає коментарів:

Дописати коментар