неділю, 18 лютого 2018 р.

Ювілей вокального шоу вразив кам’янчан



П’ятий рік поспіль на сцені районного будинку культури посеред зими відбувається найяскравіше вокальне шоу – «А-фактор». Конкурс був започаткований громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янської районної державної адміністрації.

П’ятірка учасників, які були заздалегідь відібрані, показали себе яскравими, творчими та харазматичними. Та й представляли різні населені пункти – Андрій Чокаль (с. Пляківка), Ірина Хома (с. Грушківка), Анна Крайнова (с. Ребедайлівка), Таїсія Мельник (с. Телепино) та Валентина Губенко (м. Кам’янка). За правилами конкурсної програми кожен учасник має пройти 3 етапи, які організатори щороку змінюють. Цього року вони виконували радіо хіти, романси та пісні із мюзиклів.


Двогодинна співоча битва не лишила байдужим жодного. Та найважче цього вечора було суддям проекту – депутату Черкаської обласної ради Сергію Воронову, переможниці конкурсу «А-фактор-2016» Альоні Юрченко та студентці Київського національного університету культури і мистецтв Марині Заставенко. Їм цього вечора довелось прискіпливо оцінювати учасників, давати їм поради та обрати 2-х фіналістів. Після тривалої дискусії суддівська трійка визначилась: кращими оголосили Валентину Губенко та Анну Крайнову. Далі глядачі обирали переможця. Отож, «Кращим вокалістом Кам’янщини 2018 року» стала 18-річна Анна Крайнова, яка підкорила глядачів своїм голосом, щирістю та ніжністю.


Кожен учасник був нагороджений дипломом, солодким подарунком від адміністрації та грошовою винагородою. Переможець проекту отримав головний приз – 1500 гривень та іменну статуетку.


Ще один подарунок підготував учасникам Народний депутат України Сергій Рудик. Другий рік поспіль він не оминає головного співочого шоу Камянщини. І дарує грошову винагороду тому, хто найбільше його вразить. Цього року таким «володарем нагороди» став єдиний конкурсант чоловічої статі Андрій Чокаль.


Та не лише на учасників чекали сюрпризи й подарунки. На честь 5-річчя проекту його творці вирішили розіграти 5 унікальних сувенірний подарунків з емблемою конкурсу серед куплених квитків.


Нагородження учасників, глядачів та проведення програми загалом стало можливим лише за підтримки небайдужих людей, спонсорів шоу-програми – приватних підприємців Наталії Хричової та Ігоря Кивгили, директора Кам’янського машинобудівного заводу Володимира Гецька, директора ДП Камянський лісгосп Віталія Вереса.


Святковим цей вечір був також і для постійного ведучого шоу, його творця та організатора, голови громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» – Антона Юрченка, який саме цього дня відзначав своє 26-ліття. Сподіваємося, що його творчий запал триватиме довгі роки та допоможе відкрити не один десяток творчих людей.


Підтримати учасників та поділитися досвідом перемоги завітав і минулорічний переможець конкурсу Олександр Тищенко. Він презентував свою першу авторську пісню. Також, на сцені виступив ще один автор і виконавець власних пісень Alex Templ. А танцювальні номери вечора забезпечував клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз).


Свято закінчилося, але організатори вже дуже скоро розпочнуть шукати нових талановитих зірок, аби за рік знову вразити глядачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар