понеділок, 25 травня 2020 р.

Кам’янчани продовжують традицію створення родових гербів


Вдруге в нашому районі відбувся сімейний конкурс «Герб мого роду». Організаторами даного проєкту є громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», управління соціального захисту населення Кам’янської РДА та Кам’янський РВ ДРАЦС ЦМУ МЮ м. Київ. 

Умови в конкурсі були дуже простими. У період з 20 березня по 10 травня варто було створити герб свого роду, використовуючи елементи професій своїх предків, родові емблеми, символи тощо. До власного родинного знака треба було також додати короткий опис із роз’ясненням.
Серед поданих робіт конкурсна комісія обрала кращі роботи у кожній віковій категорії. Отож, цьогорічними призерами стали: 

вікова категорія 7-9 років – Субочев Ігор та мама Надія

вікова категорія 10-13 років – Лога Артем і мама Алла


вікова категорія 14-16 років – Рибчук Анна і мама Олена

Ми турбуємося про здоров’я і безпеку наших учасників, тому цього року провели нагородження у закритій формі. Нагородити переможців конкурсу та вручити подарунки прийшли начальник управління соціального захисту населення Віталій Коваленко, голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антон Юрченко та начальниця Кам’янського РВ ДРАЦС Наталія Юрик. Вони привітали конкурсантів з перемогою, наголосили на важливості знання свого роду та закликали не зупинятися на досягнутому.


Молодь щиро вдячна управлінню соціального захисту населення Кам’янської районної державної адміністрації за фінансову підтримку конкурсу та надання коштів для закупівлі подарунків.

Ми висловлюємо подяку за небайдужість, пильність та збереження сімейних цінностей усім, хто взяв участь у конкурсі. Шукайте своє коріння, будуйте власне генеалогічне дерево. Пам’ятайте, що не знаючи свого минулого – не збудуємо свого майбутнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар