пʼятниця, 1 травня 2020 р.

Стартував прийом заявок на здобуття Премії для молоді (Положення)


Громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради оголошують про початок прийому заявок на здобуття Премії за особливі заслуги молоді Кам’янської ОТГ. Премія вручатиметься щороку та буде присвячена Дню молоді в Україні.

ПОЛОЖЕННЯ
про премію за особливі досягнення молоді
Кам’янської  об’єднаної територіальної громади

1.    ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Премія за особливі досягнення молоді Кам’янської об’єднаної територіальної громади (надалі - Премія) призначається з метою відзначення кращих представників молоді Кам’янської ОТГ.
1.2. Премія вручається щорічно до Дня молоді України.
1.3. Премія  призначається  2 особам у  розмірі 1800 грн. кожна.
1.4. Фінансування Премії здійснюється за рахунок коштів відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради спрямованих  на реалізацію молодіжної політики.
1.5. У Конкурсі беруть участь особи, які ведуть свою діяльність на території Кам’янської ОТГ та мають особисті заслуги і здобутки у різних сферах діяльності.
1.6. Премія є особистою та неперехідною.
1.7. Особи, удостоєним Премії,  нагороджуються також дипломами переможців. Нагороди вручаються міським головою Кам’янської об’єднаної територіальної громади чи його заступниками під час проведення міських заходів, присвячених святкуванню Дня молоді.
1.8.  Особа, якій Премію вже було присвоєно,  може подати документи для  участі у конкурсі через 3 роки.
1.9.  Інформація про підсумки проведення Конкурсу публікується у засобах масової інформації.

2.     УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ, ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ, ЇХ НАГОРОДЖЕННЯ
 2.1. У конкурсі на отримання Премії беруть участь молоді особи віком 14-35 років, які є мешканцями Кам’янської ОТГ.
2.2. Конкурсний відбір проходить у 3 етапи:
1-й етап (1 травня – 31 травня) – прийом заявок від жителів Кам’янської ОТГ;
2-й етап (1 червня – 15 червня) – розгляд комісією конкурсу поданих заявок та обрання 2 переможців.
3-й етап (кінець червня) – нагородження переможців.
2.3Анкета-заявка для реєстрації учасника на здобуття Премії розміщена за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1CosBZiTFPSnxfd-kLEkFHIWnQzY8B-Eml4TKaTV-xvI/edit
2.4. Подати кандидатуру можна як особисто, так і від 3-ої особи (від імені родича, вчителя, наставника тощо).
2.5. Основними критеріями у визначенні переможців є значні фахові досягнення за минулий календарний рік, а також успіхи в окремих сферах, зокрема: наукова діяльність, спорт, діяльність творчого напрямку (вокал, танці, акторська гра, декламація, декоративно-прикладне мистецтво, танці, поезія і проза тощо), громадська активність.
2.6. Конкурсна комісія утворюється з числа членів громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та представників представників виконавчого комітету Кам’янської міської ради. Головою конкурсної комісії є начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради.
2.7. Конкурсна комісія визначає переможців шляхом обговорення та відкритого голосування..

 3. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

Підготовка урочистостей з нагоди нагородження лауреатів Премії покладається на відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради та громадську організацію «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини».

Немає коментарів:

Дописати коментар