середа, 3 червня 2020 р.

«Новопоколінівець» побував на борту шатла


Днями відбувся запуск шатла «Зміни» в рамках Всеукраїнського молодіжного онлайн-форуму «Шатлуй до мрій». На Zoom-борту зібралося 160 підлітків зі всієї України, серед яких і «новопоколінівець» Ростислав Юрик.

На борт шатла «Зміни» завітали телеведучий, засновник ГО «JuniorZ» Олександр Педан, партнер піар-агенції GresTodorchukPR Ярослава Гресь. Вони ділилися із учасниками історіями з власного життя, спілкувалися з підлітками та давали дієві поради. Також усі учасники Форуму проходили тестування на рівень знань про космос.


Спеціальним гостем на борту від Національного центру "Мала академія наук України" став керівник проєктів в NASA Хорхе Сотомайор. Він розповів про дослідження, які зараз проводять в NASA. Серед них:  вирощування рослин в умовах мікрогравітації, розробка технологій з 3D біодруку в космосі, а також моделювання роботів для посадки на інші планети. 


І фінальним акордом нашого форуму став виступ інді-гурту Tik Tu. Слухали космічну музику, історії про створення групи, танцювали та насолоджувались фантастичними враженнями від нашої подорожі.

Цей форум став підсумком дворічного проєкту «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» — «Агенти змін. Діти», який реалізовувася Центром “Ейдос”, Національним Центром «Мала Академія Наук України», Благодійним фондом «Агенти змін», молодіжною ініціативою «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) впродовж 2018-2020 років.


Немає коментарів:

Дописати коментар