четвер, 26 грудня 2019 р.

Кам'янчани отримали подарунки від... Таємного Санти


Напередодні новорічних свят кожен із нас вірить у чудота чекає приємних сюрпризів… І «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» завжди готова цьому сприяти! Тож, щоб підняти новорічний настрій молодь провела нову святкову акцію – «Таємний Санта»!


У період з 17 по 23 грудня усі бажаючі мали нагоду зареєструватися і підготувати подарунок. Реєстраційна анкета була розміщена в усіх групах організації в соціальних мережах.


А вже 25 грудня 15 зареєстрованих учасників зібралися на урочисту церемонію вручення подарунків. На них також чекала справжня новорічна атмосфера та домашній затишок. Усі учасники не залежно від віку отримали подарунки, які обирали самостійно методом жеребкування.


Якщо Тобі сподався наш проект – голосуй за нього за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1INH0eHUFTKBZoJu_9ks8draNuO4CEVpVv8u0LjLIyyc/edit#responses


Гарний настрій, щасливі посмішки, приємні сюрпризи та незабутні враження ми вже організували. Тож, вітаємо всіх із прийдешніми новорічними святами! Бажаємо, щоб у вашому житті якомога частіше траплялися дива! У них треба просто повірити!







Немає коментарів:

Дописати коментар