понеділок, 30 грудня 2019 р.

З НОВИМ 2020 РОКОМ!


Любі земляки!

Добігає кінця 2019 рік. А це означає, що настав час робити підсумки та будувати плани на майбутнє. 2019-й був для нашої організації дуже плідним та яскравим! Перш за все, ми відзначили своє 5-ліття діяльності! Також на другий термін було обрано голову «Нового покоління Кам’янщини» Антона Юрченка.

Чим ще запам’ятався 2019 рік?


За 2019 рік ми організували 16 різнопланових проектів. Майже половина з них стали новими – сімейний конкурс «Герб мого роду», екологічна акція «Паперове дерево», конкурс #Котляревський250_нпк, флешмоб «Хустка нового покоління», народна відзнака «Гордість нашого часу», святкова акція «Таємний Санта нового покоління».

Встановили рекорд по збору коштів під час Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Зібрана сума – 9 817 грн. Це «срібний» результат по Черкаській області!

Отримали фінансову підтримку Управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА на проведення акції «Молодь проти торгівлі людьми».

Стали учасниками тренінгів «Активні громадяни» що були організований Британською Радою в України та Черкаського МРЦ,  брали участь в обговорення Стратегії розвитку молодіжної політики України до 2030 року.

Стали частинкою Національної Молодіжної Ради України!

Ми щиро вітаємо усіх вас із прийдешніми новорічними святами та Різдвом Христовим!
Хай з приходом 2020 року  маленьке Біле Щуреня  зробить нас усіх мудрішими, здоровішими і впевненішими у собі. Хай разом з ним у Ваш дім увійде щастя і блискучий успіх, атмосфера наповниться затишком та любов’ю. Ловіть позитив від кожної миті, радійте удачам рідних, діліться мріями з близькими і отримуйте задоволення від будь-якого дня.

Вірте в дива і казка обов’язково прийде у ваше життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар