вівторок, 20 серпня 2019 р.

Запрошуємо на літературний фестиваль!


📚 Літературна студія імені Д. Кононенка та ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» запрошують вас на літературний фестиваль «Поетична осінь у Кам’янці», який відбудеться 7 вересня у міському парку імені Декабристів. Початок о 10 год.

     Захід проходить за підтримки Кам’янської міської ради.

У програмі заходів на вас чекає:

10.00. – Зустріч з організаторами Черкаського книжкового фестивалю Людмилою Фіть та Юлією Чабаненко. Відкриття літературно-мистецького свята «Поетична осінь у Камянці» (сцена в парку Декабристів).

10.00. – Майстер-клас для дітей від художниці Ольги Курської (парк Декабристів, біля фонтана).

10.30. – Змагання юних поетів та прозаїків (вихованців Кам’янської дитячої літстудії ім. Д. Кононенка, літстудії «Пегасик» (м. Черкаси), літературно-творчого об’єднання «Паросток» Черкаського колегіуму «Берегиня»), літературно-мистецький клуб «Натхнення (м. Сміла).
Виступи членів журі – черкаських письменників НСПУ Володимира Поліщука, Валентини Коваленко, Сергія Ткаченка, Катерини Вербівської, Ганни Клименко-Синьоок, Ольги Месеврі (сцена в парку Декабристів).

12.30. – Творча зустріч з Тетяною Брукс (Черкаси), письменницею, організатором міжнародного літературного конкурсу «Чер.net.k@» (сцена в парку Декабристів).

13.00. – Фінал дитячого літературного конкурсу поетів і прозаїків «Поетична осінь у Кам’янці» та підведення підсумків (сцена в парку Декабристів).

14.00. – Творча зустріч з черкаським  поетом Олексієм Юріним (сцена в парку Декабристів).


15.00. – Творча зустріч з письменником, культурологом, перекладачем Олександром Красюком та літературним менеджером Юкою Красюк (історичний музей).

✌️ Ми чекатимемо на тебе!

Немає коментарів:

Дописати коментар