субота, 17 серпня 2019 р.

Молодь хоче дати парку нове дихання

 

Літо – прекрасна пора для того, щоб відпочити та навести лад у своїх домівках. І, наприклад, зайнятися ревізією паперових виробів у господарстві. Особливо, якщо їх можна позбутися з користю. Так, минулими вихідними члени громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» організували 2-денну міську екологічну акцію «Паперове дерево». Усі зібрані кошти хочуть віддати на оновлення міського парку.

Хочеться щиро подякувати всім небайдужим містянам, які долучилися до акції та зробили свої внески для розвитку нашого міста. Таких виявилося значно менше, ніж ми очікували, проте спасибі й на цьому. Кожен учасник акції на знак подяки отримав символічну наклейку з емблемою проекту та написом «Я дбаю про озеленення міста».


Варто зазначити, що кам’янчани, які у вихідні дні приносили пакети й мішки із старими книгами, ящиками, непотрібними паперами щиро дякували молоді за таку ініціативу. Ми ж натомість вдячні за ваші теплі слова та підтримку наших ідей і проектів.


А це наш наймолодший учасник акції «паперове дерево – 2019» - Ростик. О 10 годині він уже стояв з пакетиком макулатури. Ось, як батьки виховують своїх діток!


Тепер час оголосити результати нашої акції. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 628, 3 кг макулатури. У грошовому еквіваленті ця сума склала 767 грн. Ще 160 грн нам передали учнів бувшої Кам'янської ЗОШ №3 та 74 грн зібрали учні 8-В класу КЗ «Кам'янський ліцей №1» (класний керівник – Шамрай Т.А.). Загальна зібрана сума – 1001 грн.



Якщо з якихось причин ви не змогли долучитися до акції цього літа, але дуже хочете, то можемо вас заспокоїти –ми плануємо повторити її у березні наступного року. Тож, збирайте папірці та слідкуйте за новинами у ЗМІ та на сторінках нашої організації в соціальних мережах.
Давайте разом дамо нашому парку нове дихання!

Немає коментарів:

Дописати коментар