понеділок, 1 квітня 2019 р.

Стартувала Всеукраїнська благодійна акція



Сьогодні в усіх куточках нашої країни стартувала 14 благодійна акція «Серце до серця», метою якої є збір коштів для закупівлі медичного обладнання у дитячі обласні лікарні. Триватиме вона аж до 30 квітня. Цьогорічна акція проходить під гаслом «Дитяче серденько, живи!», а наші волонтери збиратимуть кошти для підтримки кардіологічних відділень дитячих лікарень.

З 1 по 30 квітня 2019 року кошти для підтримки кардіологічного відділення дитячої обласної лікарні збиратимуть кошти 12 волонтерів – Єлизавета Бабенко (с. Косарі), Інна Глущенко (с. Тимошівка), Зоя Заярнюк (с. Вербівка), Таїса Рибалка (с. Грушківка), Андрій Чокаль (с. Пляківка) та кам’янчани Дарина Бондаренко, Валентина Губенко, Анастасія Муравська, Ігор Нерубай, Юрій Рибчук, Микола Сидоренко і Ростислав Юрик.
Волонтери пройшли навчання під керівництвом районного керівника Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця" Антона Юрченка. Також учасники отримали свої ідентифікатори, скриньки та плакати. Пам'ятайте! Волонтер обов'язково повинен мати бейджик та опломбовану скриньку із печаткою організації!

Якщо ви не зустріли волонтера, але бажаєте допомогти у реалізації мети акції зробити благодійний внесок можна за наступними реквізитами: р/р 2600501306399в  ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання у Черкаській області.


Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 875 369, 23 грн. Акція проходила під гаслом «Почуй світ!», та була спрямована на підтримку дітей з вадами слуху. Загалом по Черкаській області було зібрано 65 604, 35 грн. А от кам’янські волонтери у 2018 році зробили свій внесок у цій справі у розмірі 9 272 грн.
На ці кошти ВБФ «Серце до серця» у 2018 році було придбано та передано у дитячі лікарні України 229 слухових апаратів, 8 з яких отримала Черкаська обласна дитяча лікарня, що дало можливість лікувати дітей на якіснішому рівні.
Волонтери сподіваються на щирість ваших сердець та підтримку! Робімо добрі справи разом!


Немає коментарів:

Дописати коментар