вівторок, 7 липня 2020 р.

Антон Юрченко нагороджений Почесною грамотою


За вагомий внесок у реалізацію проєктів, спрямованих на вирішення соціальних проблем молоді Черкащини, активну громадянську позиціюта з нагоди Дня молоді Почесною грамотою Черкаської обласної ради нагороджений голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антон Юрченко.


Вручення відбулося в кабінеті голови Кам’янської районної державної адміністрації Богдана Солошенка. Нагородити громадського активіста приїхав начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та начальник відділу молодіжної політики, оздоровлення, протидії торгівлею людьми, гендерної рівності Олександр Красюк. Вони подякували Антону за активну роботу з молоддю, а також привітали із новим досягненням і минувшим Днем молоді. До вітань доєднався і Богдан Миколайович, який наголосив, що пишається досягненнями своїх обдарованих земляків, а особливо молоді, такі активісти дуже потрібні Кам’янщині і пообіцяв усіляко підтримувати молодіжні ініціативи.


Також була проведена нарада з питань реалізації молодіжної політики та національно-патріотичного виховання в Кам’янському районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар