понеділок, 24 лютого 2020 р.

Магія чисел панувала цього року на вокальному конкурсі



22.02.2020 року, у таку магічну дату, у Кам’янському районному центрі культури та духовного розвитку (РБК) відбувся 7-й щорічний вокальний конкурс «А-фактор». Організаторами цього конкурсу традиційно займається громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». 

Вокальний конкурс «А-фактор» був започаткований з метою пошуку і підтримки обдарованої молоді, популяризація вокальної творчості та проведення цікавого шоу для мешканців міста і району. За всі роки існування конкурсу проект здобув статус «народного шоу». І це не дивно, адже переможця обирає не суддівська команда, а глядачі.


Цього року шоу-програма отримала підтримку відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради, а також наші постійні меценати – приватний підприємець  Наталія Хричова (магазин «Шанс») та директор ДП «Кам’янське лісове господарство» Віталій Верес. Дякуючи їм організатори мали змогу закупити усім конкурсантам подарунки та вручити головний приз проекту – 2 000 грн.


За таку винагороду цього року змагалася чергова 5-ка співаків- Таїсія Мельник (с. Телепине), Вікторія Засядько (с. Михайлівка),  Олена Титаренко і Оля Бичок (с. Жаботин), Юлія Майборода (м. Кам’янка).

Оцінювали співочий талант, артистичні дані та уміння конкурсантів триматися на сцені композитор, аранжувальник Петро Ткаченко, членкиня ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», співачка Альона Юрченко та депутат Черкаської обласної ради Сергій Воронов. За сприяння Сергія Павловича грошові винагороди усіх учасників були подвоєні. Тож, переможниця цьогорічного конкурсу отримала 4 000 грн!


Такий сюрприз для учасників став гарним стимулом проявити себе якнайкраще. Та це аж ніяк не полегшило роботи суддівській трійці, яка, за правилами проекту, мала обрати двоє фіналістів. Ними стали Юля Майборода та Оля Бичок. Далі дівчата змагалися за прихильність глядачів. Понад 90% глядачів віддали свої голоси на підтримку Юлії Майбороди. Тож, саме вона стала володаркою титулу «Кращий вокаліст Кам’янщини 2020 року»!


Танцювальною окрасою вечора стали клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз) і танцювальні колективи «Star Dance» (керівник – Юля Тараненко) і «Калина» (керівник – Володимир Глущенко). Підтримували своїми талантами молодий музикант Михайло Пивоваров, переможці минулорічних «А-факторів» Олександр Тищенко та Андрій Троян і суддя проекту Альона Юрченко.


Постійну підтримку учасникам та гарний настрій у залі забезпечував незмінний ведучий і творець цього конкурсу – Антон Юрченко.


Серед усіх, хто прийшов на шоу-програму, було розіграно 5 унікальних чашок із логотипом проекту. Потрапити на дійство можна було безкоштовно. Для цього варто було взяти участь у розіграші квитків на офіційній сторінці ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» у Facebook. Цього року таким щасливчиком став кам’янчанин Роман Тищенко.

Організатори конкурсу висловлюють слова вдячності за допомогу у проведенні дійства працівникам Центру культури та духовного розвитку – Василю Данилюку, Олександру Воскобойнику та директору Володимиру Глущенку!


Вдячні усім кам’янчанам, які відвідують наші заходи. Цим ви надихаєте молодь до нових звершень, а реалізація від придбаних вами квитків дає можливість створювати нові проекти. До зустрічі найближчим часом! ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар