субота, 15 лютого 2020 р.

Кам'янчани поринули у романтичний світ кохання


Кохання – це почуття давнє, як сама історія. І кожне покоління намагається розгадати його. Вечір справжніх почуттів, романтичних емоцій та незабутніх вражень влаштували громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та Кам’янський районний центр культури і духовного розвитку у День закоханих.


Ведучі свята – Антон Юрченко та Валентина Губенко – не тільки розважали глядачів, а й підготували цікаву та пізнавальну інформацію.



Саму ж музичну програму складали не менш романтичні та чуттєві співаки – Єлизавета Бабенко, Таїсія Мельник, Віталій Кононенко, Валентина Губенко, Оксана Котляр, Юля Майборода, Альона Юрченко, Леся П’явка, Людмила Бордюг та Олександр Возкобойник. Пристрасними і водночас запальними танцями заворожували клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» та колективи «Star Dance» ы «Калина». Заворожуючі звуки музичних інструментів дарували Володимир Дмитренко та Михайло Пивоваров.


Бажаємо вам любові безмежної як Всесвіт, вічної як життя на Землі та прекрасного як троянда, у вранішній росі. Бережіть своє кохання, бо це сонце людських почуттів! А без сонця немає життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар