середа, 2 жовтня 2019 р.

«Новопоколінівці» стали частиною Національної Молодіжної Ради України


Сьогодні відбулися Установчі Загальні Збори відокремленого підрозділу Національної Молодіжної Ради України в Черкаській області! Делегатами зборів стали представники кількох громадських організацій, що діють на території Черкащини: «Перехрестя», Платформа Громадських Діалогів, Пласт Черкаси, icity.che та «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам'янщини». Вони й стали співзасновниками даного підрозділу.

На зустріч завітали заступниця Генерального секретаря НМРУ Наталія Шевчук та член Ради Альона Попова. Вони ознайомили делегатів із діяльністю Спілки, розповіли про регіональний розвиток та взаємодію з національним рівнем, підготовку до Генеральної Асамблеї НМРУ, розглянули можливі теми для адвокації.
 На зборах також було обрану голову новоствореної регіональної молодіжної ради НМРУ. Ним став Андрій Тищенко, заступника голови ГО «Платформа Громадських Ініціатив». До складу Ради увійшли Олена Щаднова, голова ГО «Перехрестя» та Антон Юрченко, голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». Секретарем обрали Марину Мухіну.


Думки та пропозиції «новопоколінівців» презентувала Дарина Бондаренко.
Вітаємо команду новоствореного підрозділу та бажаємо успіхів в адвокації прав молоді!

Немає коментарів:

Дописати коментар