неділя, 12 жовтня 2014 р.

«Нове покоління Кам’янщини» дає надію онкохворим дітям

11жовтня сцена районного будинку культури здригалася від неймовірної кількості обдарованої молоді, яка зібралася разом, щоб допомогти онкохворим дітям району. Благодійний концерт, що дістав назву «Жити завтра!», був організований молодіжним об’єднанням «Нове покоління Камянщини» з ініціативи депутата районної ради Ігоря Кивгили.

На сьогоднішній день на обліку в онкодиспансері знаходиться п’ятеро дітлахів із Кам'янського району віком до 18 років – Богдан Березніченко (15 р., м. Кам’янка), Ірина Кулинич (2 р., м. Кам’янка), Віталій Хоменко (13 р., с. Ребедайлівка), Ірина та Марія Євдокименки (16 і 14 років, с. Косарі). Саме для допомоги у лікуванні цих діток і був організований даний захід. 
Окрім зібраних коштів від реалізації квитків, кожен присутній міг вкинути свій благодійний внесок у будь-якому розмірі до скриньок. За час проведення благодійного концерту організаторам вдалося зібрати 3925 грн., ще 675 грн небайдужі кам'янчани передали по закінченні заходу.  Усі зібрані кошти – 4600 грн – були розподілені та передані дітям.
Приємно, що цьогорічний благодійний концерт «Жити завтра!» не оминули й поважні гості. Зокрема, депутат обласної ради Наталія Старикова, яка передала родинам необхідні профілактичні засоби для лікування хвороби. За її словами, подібні заходи потрібно проводити якомога частіше, адже діти – це наше майбутнє, і ми повинні усіляко дбати про те, щоб воно в нас було якнайкращим. Окрім слів підтримки для хворих дітей пані Наталя побажала усім присутнім міцного здоров’я та мирного неба.
Підтримати дітлахів погодилися й обдаровані кам’янчани, завдяки яким і відбувся цей концерт. Своїми талантами глядачів радували Лідія Гвоздик, Віктор Герасименко, Дар’я Могилка, Аліна Зенкіна, Марина Заставенко, Тетяна Ярема, Леся П’явка, Олена Джирма (м. Черкаси), танцювальні колективи «Самоцвіти» (керівник – Галина Одуд) та «Шторм» (керівники – Максим Селіванов та Дмитро Молотков), а також клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз). Повірити в себе спробували закликати молоді поети – Микола Сидоренко, Альона Притула та Ростислав Юрик. Світом класичної музики усіх присутніх провели учасники камерного ансамблю Кам’янського державного історико-культурного заповідника (керівник – Тетяна Голуб).
Упродовж кількох годин із своїм завданням гарно справлялись і ведучі концертної програми, члени молодіжного об’єднання «Нове покоління Кам'янщини» - Ксенія Малюкіна та Микола Сидоренко.
 Доки проходив захід у холі районного будинку культури можна було побачити виставку робіт із бісеру, вишивання та вязання вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва (керівники – Ольга Юрченко та Ольга Данилюк).
Маємо надію, що цей проект приживеться у нашому місті і стане щорічним, а добрих людей, які готові допомогти підростаючому поколінню ставатиме дедалі більше.

P.S. Більше світлин тут: http://vk.com/album-68594488_204068422

Немає коментарів:

Дописати коментар