понеділок, 4 лютого 2019 р.

У Черкасах відбувся захист молодіжних проектів



Лютий місяць розпочався для молодіжних лідерів області із приємної події – захисту проектів власних ініціатив на фінансування від Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.  Вийнятком не стала і наша організація. Голова «новопоколінівців» Антон Юрченко презентував одразу кілька молодіжних ініціатив камянчан.


Управління у справах сімї, молоді та спорту Черкаської ОДА вже не переший рік проводить конкурс грантів. Метою такого заходу є підтримка активної молоді, виявлення молодіжниї суспільно-корисних ініціатив внесення до календарного плану Управління у справах сім’ї, молоді та спорту та їх реалізація упродовж року. Проектні роботи мають право подавати громадські організації, ініціативні групи, благодійні організації та фонди. Максимальна фінансова підтримка одного проекту складає 10 000 грн.


Цього року на розгляд комісії було направлено 27 проектів, 2 з яких було написано членами ГО «Молодіжне обєднання Нове покоління Камянщини». Один із них стосується підтримки обдарованої молоді нашого краю, інший – торгівлі людьми. Результати захисту та рішення комісії буде оголошено наприкінці лютого – на початку березня 2019 року.
Чекаємо! Тримаємо кулачки! ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар