неділя, 17 червня 2018 р.

Кам'янчани віднайшли свої кольори щастя



Багато з нас терпіти не можуть запахи фарби, а ще більше – коли вона потрапляє на тіло. Однак, виявляється вони можуть приносити радість та задоволення. Принаймні так стверджують пів-сотні учасників IV Холі-фесту, який цими вихідними пройшов у Кам’янці.

Ще багато віків тому подібні свята почали проводитися в Індії. Зазвичай, такі фестивалі символізували початок весни, пробудження, початок нового життя тощо. Сьогодні Холі проводять майже в усіх країнах світу, і щороку кількість бажаючих розбавити своє буденне життя яскравими кольорами значно росте.


У нашому місті такий захід пройшов вже вчетверте. Організатори не змінні – громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини». Цього року підтримку проект отримав і від відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради.


Сподіваємося, що ювілейний фестиваль набере ще більше охочих та подарує ще більше незабутніх вражень та емоцій. А поки що бажаємо всім кольорового та яскравого літнього відпочинку!



Немає коментарів:

Дописати коментар