пʼятниця, 20 квітня 2018 р.

Звуки музики на підтримку тих, хто цього чути не може


Другий рік поспіль учні та педагоги музичної школи імені П.Чайковського неймовірну атмосферу таланту, інструментальної музики та родинного тепла. Такий концерт присвячують підтримці Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», що цього року проходить під гаслом "Почуй світ".


Підтримати акцію та продемонструвати свої здібності зібралися хор  молодших учнів, Наташа Демченко, Анастасія Гладир, Іванна Туз, Софія Музиченко, Тетяна Коваль, Марина Тимошенко, Владислав Бабідорич, ліза Скрябіна, Анастасія Федоренко, Саша Калеушко, Олеся і Тарас Надворні, Світлана Корпачова, ліза Скічко, Анастасія Тютенко, Софія Захаренко, Анна Семирог та Юля Могила. Поряд із своїми вихованцями на сцені свою майстерність демонстрували і викладачі – Петюренко І.М., Цьома О.В., Жиленко О.Б. та Зайченко Л.І.
Людмила Іванівна Зайченко, до речі, цього дня святкувала свій день народження. Привітати іменинницю прийшов міський голова Володимир Тірон. Він побажав пані Людмилі міцного здоровя, творчих злетів та найкращих учнів. Разом з ним на свято завітала у група журналістів, які перебували у місті з робочим візитом.

Відвідав захід і голова громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», районний координатор акції «Серце до серця» Антон Юрченко. Він ознайомив присутніх із правилами акції, оприлюднив результати минулорічного збору коштів. Також, Антон В’ячеславович подякував ініціатору проведення музичної програми – Сумській О. М., та керівництву й педагогічному колективу за організацію.
Понад годину справжня інструментальна жива музика  та чарівний спів раз у раз зворушували серця глядачів, пробуджували спогади та милували душу. Музична програма завершилася спільним виконанням молитви за Україну «Боже великий, єдиний». Тож, віритимемо, що ці слова стануть пророчими, а нашу країну чекатиме мирне майбутнє та здорова нація. 


Немає коментарів:

Дописати коментар