пʼятниця, 23 червня 2017 р.

Вітаємо з Днем молоді!

Дорогі кам’янчани, молоде покоління!
Щиро вітаємо вас з прийдешнім Днем молоді! Серед багатьох свят, які відзначає наша країна — воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Бути молодим прекрасно, ви це і самі чудово знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.
Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та політиці, науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Нехай він стане для вас світлою сторінкою життя!
У цей святковий день бажаємо вам великого людського щастя, світлої долі, фізичної та духовної сили, щирого кохання, творчого натхнення, упевненості в завтрашньому дні. Зичимо кожному якнайдовше зберегти в душі чистоту помислів, честолюбство планів та нестримну енергію для їх здійснення, а також те, що є основною рушійною силою молодості, – віру.
Залишайтеся завжди молодими!
Запрошуємо всіх 25 червня 2017 року на 18:00 годину у верхній парк ім. Декабристів на молодіжну музичну програму „Колір молодості”, в рамках якої відбудеться відзначення активної молоді району „Золоте покоління 2017”.

Ірина КОВАЛЕНКО,
завідувач сектору у справах сім’ї, молоді
та спорту Кам’янської райдержадміністрації

Антон ЮРЧЕНКО,
голова ГО «Молодіжне об’єднання
Нове покоління Кам’янщини»

Немає коментарів:

Дописати коментар