вівторок, 9 травня 2017 р.

"Новопоколінівці" взяли участь у заходах пам'яті


У переддень відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у центрі міста відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та однойменної площі. Активну участь в урочистостях взяли й члени громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Камянщини».

Юрій Рибчук, що мав слово від молоді у своїй промові зазначив: «Ніхто не в праві забути морозні дні лютого 2014 року, коли від напруги кров закипала в жилах, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці, аби прорости в наших серцях червоними квітами пам’яті. Душі загиблих відлетіли журавлями до раю, та пам’ять про них тримається у наших серцях. Вони віддали своє життя за наше майбутнє, за те, щоб ми побудували ту державу, в якій могли б вільно себе почувати, дивитись один одному в очі»
Ми висловлюємо слова вдячності всім, хто долучився до створення монумента нашим Героям та окультуренню центральної площі міста. Такі зміни показують, що рухаємося в бік Європи, а наше майбутнє – велика, квітуча та красива держава! Разом з тим, площа імені Небесної Сотні – це ще й місце, де матиме змогу провести своє дозвілля, поспілкуватися з друзями, завести нові знайомства кожен бажаючий. І нехай це місце стане однією з візитівок нашого міста!


Опісля заходу, в місті відбувся факельний похід та мітинг пам’яті, де ведучим став новопоколінівець Артем Гнєдін та учениця Камянської СЗОШ №2 Радміла Будяк. Ще одна представниця, переможниця вокального шоу "А-фактор - 2016", Альона Юрченко виконала відому всім пісню воєнних часів "Журавлі" у власному україномовному перекладі.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар