пʼятниця, 31 березня 2017 р.

Вихованці музичної школи провели благодійний концерт


       Уже ні для кого не є секретом, що музика здатна лікувати людей, тим паче, коли це живе виконання класичних творів. Саме тому учні та педагоги музичної школи імені П. Чайковського організували «сеанс музикотерапії». Проте, метою заходу було не лише подарувати емоційне задоволення глядачам, а й залучити громаду до збору коштів в рамках проведення ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Підтримати акцію та продемонструвати свої здібності погодилися учасники ударно-шумового ансамблю молодших класів (керівник –  Степаненко М. І.), хор молодших класів (керівник – Жиленко О.Б.), скрипічний ансамбль (керівник – Зайченко Л.І.), гітарист Владислав Ціперко, акордеоніст Максим Зубко, баяністка Анастасія Майданюк, скрипачка Яна Безверха та вокалістка Ліза Скічко. Своєю грою на фортепіано зачаровували Єва Донець, Марина Тимошенко, Пограничний Димитрій, Тютенко Анастасія, Тетяна Коваль, Софія Музиченко, Уляна Лупко, Анна Семирог, Софія Захаренко та Юля Могила. Варто зазначити, що поруч із учнями цього дня виступали і їх наставники. Зокрема, викладач фортепіанного відділу Олена Цьома та викладач скрипічного відділу Ірина Петюренко.

Відвідав захід і голова громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», районний координатор акції «Серце до серця» Антон Юрченко. Він ознайомив присутніх із правилами акції, оприлюднив результати минулорічного збору коштів. Також, Антон В’ячеславович подякував ініціатору проведення музичної програми – Сумській О. М., та керівництву й педагогічному колективу за організацію.

Серед запрошених гостей була і представник Народного депутата України Рудика С. Я. Лілія Шрамко. Вона подякувала організаторам за підготовлений захід, побажала усім міцного здоровя та наголосила на тому, що Сергій Ярославович завжди підтримує молодіжний рух і займається благодійністю.
Музична програма завершилася спільним виконанням молитви за Україну «Боже великий, єдиний». Тож, віритимемо, що ці слова стануть пророчими, а нашу країну чекатиме мирне майбутнє та здорова нація.

Немає коментарів:

Дописати коментар