вівторок, 30 червня 2015 р.

Молодь відзначила своє свято

День молоді – це одне з найяскравіших подій у році, адже саме молодь є рушійною силою будь-якого суспільства. Відзначаючи це свято, громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації підготували цікаву концертну програму, учасниками якої стали молоді обдаровані вокалісти та танцюристи.

Своїм голосом зачаровували глядачів вокалісти – Аліна Глущенко, Андрій Гребенюк, Анна Тарасенко, Максим Конверцев, Анастасія Федоренко, Карина Бандура, Андрій Троян, Аліна Зенкіна, Оля Телевна та Марина Заставенко.  Значна частина молодих виконавців – це вихованці вокального гуртка будинку творчості дітей та юнацтва (керівник – Віра Дроботенко). Драйвові хвилини забезпечували танцювальний колектив «Самоцвіти» (керівник – Галина Одуд) та клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз). Сподобались глядачам також сольний номер молодого танцюриста Олега Гриня та виступи реперів  Віктора Герасименка і Олександра Ткаченка. 
Упродовж кількох годин святкову атмосферу в залі підтримували ведучі Оксана Малюкіна та Олександр Романча.

Привітати молоді таланти завітали й поважні гості – перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Миколайович Солошенко, міський голова Володимир Іванович Тірон та представник-консультант Народного депутата України Рудика С. Я. Галина Григорівна Мартинюк. Вони привітали усіх присутніх зі святом, побажали міцного здоровя, мирного неба та кожному у душі завжди залишатися молодим.
За традицією особливе місце цього дня займають нагороди та подяки активістам і спортсменам, які гідно представляють наш край на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях, конкурсах, а також приймають участь у розбудові молодіжної політики району. Серед спортсменів цього року відзначили Анну Курганську, Богдана Моцу та Богдану Ткаченко. Найактивнішими молодими громадськими діячами було визнано Марину Заставенко, Оксану Малюкіну та Віктора Герасименка. Останній, до речі, цього дня відзначав своє 20-ліття. Кожен із вищезгаданих осіб отримав подяки та грошові винагороди від районної державної адміністрації, районної ради та Народного депутата України Сергія Ярославовича Рудика.
Другий рік поспіль у День молоді організатори підбивають підсумки глядацького голосування виставки робіт молодих фотографів району «Не про100 фото», що була започаткована сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та громадською організацією «Нове покоління Кам’янщини» у 2014 році. Відвідувачі цьогорічної експозиції даного проекту найбільшу кількість своїх голосів віддали Віталіні Сірій, яка стала кращим молодим фотографом року та отримала І місце, ІІ місце віддали Вікторії Хричовій, ІІІ місце - Богдану Коваленку. Переможці отримали грамоти та цінні подарунки, що були придбані за спонсорські кошти, надані Народним депутатом України Сергієм Рудиком.
Подяками на заході також були нагороджені волонтери, які приймали участь у Х-й Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», яка проходила в нашому районі у квітні цього року. Дев’ятеро волонтерів – Лідія Гвоздик, Назар Клочанка, Дар’я Могилка, Альона Притула, Анастасія Проценко, Микола Сидоренко, Карина Фещенко, Марина Холоденко, Денис Щербак – спільними зусиллями зібрали 1020 гривень, які були перераховані на офіційний рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» з метою допомоги у закупівлі медичного обладнання у дитячі реанімаційні відділення області.
За щедрість душі, відданість добрій справі, розвиток волонтерського руху та організацію Х-ої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» подякою було нагороджено координатора проекту в Кам’янському районі, голову ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антона Юрченка. Окрім того, він був нагороджений обласною премією для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в області у розмірі 3 тисячі гривень, яка започаткована управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації. Вручаючи нагороди, завідувач сектору у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко наголосила, що Антон увійшов до числа 7-ох кращих активістів області за результатами голосування компетентного журі.
Нехай нагороди цьогорічних переможців лише множаться, а наступного року у цей день прозвучать нові імена, якими ми пишатимемось не менше.

Більше світлин із заходу тут: https://vk.com/album-68594488_217562517


Немає коментарів:

Дописати коментар