неділя, 26 квітня 2015 р.

У місті відбулася акція "Let's Do It, Kamyanka!"

25 квітня 2015 року жителі багатьох населених пунктівУкраїни вийшли на вулиці аби долучитися до наймасштабнішого прибирання країни «Let’s Do It, Ukraine - 2015» («Зробимо Україну чистою – 2015». Ця акція вперше була проведена і в Кам’янці. Організувати прибирання в нашому місті зголосилися громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Особливість акції «Зробимо Україну чистою» полягає в тому, що її учасниками може бути будь-хто, не залежно від віку, статі чи місця роботи. Іншими словами, це захід для свідомих людей, котрі прагнуть жити в чистій країні.
От, ми й перевірили це бажання у камянчан. Цього року на акцію вийшли аж 7 осіб! Та й то, фактично усі – члени «Нового покоління Камянщини». З одного боку смішно, а з іншого – не дуже.
Проте, це не зупинило молодих активістів. Кілька годин вони очищали гирло річки Лаврусиха у яру, що в мікрорайоні Бухенвальд. А там, як виявилося, роботи не початий край. Мешканці перетворили зелені галявини на суцільне сміттєзвалище. 
Учасники акції ніби побували на розкопках. Знаходили усе: від пластикових пляшок з-під пива, тряпок до скелетів тварин та грошей.
Ми щиро віримо в те, що кількість учасників екологічної акції «Зробимо Україну чистою» в Камянці щороку зростатиме, а свідомість наших мешканців і бажання жити в чистому містечку зростатиме щодня. А поки пропонуємо переглянути яку красу ми лишаємо після себе.... Насолоджуймося!






 Більше світлин можна знайти ТУТ: https://vk.com/album-68594488_214776106

Немає коментарів:

Дописати коментар