середа, 31 грудня 2014 р.

Ось і минає 2014-й...

Дорогі друзі
Рік, що минає був дуже складним для нашої країни. Ми пережили багато подій, які б хотілося не зустрічати на життєвій дорозі. Але разом з тим, молодь нашого містечка, не дивлячись на важкий період, зуміла об’єднатися і створити нову громадську організацію, яка б могла у будь-який час втілювати у життя їхні ідеї – «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини».
Приємно, що цьогорічні проекти, які ми заснували так припали до душі кожному камянчанину. Щомісяця в офіційні групи в соціальних мережах долучаються десятки учасників, які також приймають активну участь в обговореннях, голосуваннях та у розробці нових заходів.
Сьогодні можемо з упевненістю говорити про те, що найкращим молодіжним проектом міста у 2014 році камянчани обрали святковий концерт присвячений Дню матері та Дню родини. Найщиріша подія року, яка зібрала повний зал небайдужих. Ми надзвичайно щасливі, що перший млинець вийшов не комком, а лідирує в усіх рейтингах! Сподіваємося, що традиція вітати найдорожчих людей – мам – і надалі збиратиме таку кількість глядачів.
Лише на кілька голосі у рейтингу молодіжних проектів року, що минає, відстає фото-флешмоб «Живий прапор», що також вперше проходив у нашому районі. Подібні холлі-фести проходять у найбільших містах України та інших країнах світу. Сподіваємося, що ця традиція приживеть у нашому місті й у наступному році.
Хочеться сказати величезне "Спасибі!" колективу клубу "FotoLife" (керівникта автор ідеї - Євгенія Олексенко) за допомогу в організації!
Замикає трійку кращих молодіжних проектів – благодійний концерт «Жити завтра!», що був організований для збору коштів для онкохворих дітей нашого району. Завдяки вашій підтримці кожен із хворих отримав грошову допомогу у розмірі 920 грн. У новому році ми продовжимо боротися із цієї недугою, тож сподіватимемося на вашу підтримку!
Ми також щиро вдячні нашим спонсорам, яких, на жаль, не так багато в нашому районі, що турбуються про завтрашній день молоді – Ігорю Кивгилі, Петру Юрику, Руслану та Лесі П’явкам, Віталію Оманюсі, Вікторії Гапченко, Наталії Сірій, а також страховій компанії ТАС. Окремі слова вдячності хочеться висловити голові райдержадміністрації Андрію Плєшканю та завідувачу сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірині Коваленко.
Та, як би там не було, без вас – ми ніщо. Тому, спасибі, що відвідуєте наші заходи та підтримуєте наші проекти!!!
2014-й рік довів, що, як би не було важко, допомогти пережити ту чи іншу проблему можна лише обєднавшись в одну велику родину! Тож, долучайтеся до нашої команди. Творімо наше дозвілля разом!
А 2015-й нехай принесе нам міцне здоров’я, успіхи в усіх починаннях, злагоду в родинах, любов до оточуючих, а головне – мирне небо над головою!
До зустрічі в Новому році! ;)
З повагою,
Голова громадської організації
«Молодіжне об’єднанняНове покоління Камянщини»

Антон ЮРЧЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар