середа, 19 листопада 2014 р.

Новопоколінівці взяли участь у "круглому" столі

Нещодавно сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації провели «круглий» стіл на тему: „Реальний діалог про реальні проблеми молоді”. Метою даного засідання є привернення уваги громади до найбільш нагальних проблем молоді району, об’єднання зусиль громадських та державних організацій для їх розв’язання, виховання свідомого та соціально активного підростаючого покоління. Активну участь у заході взяли участь і члени молодіжного обєднання «Нове покоління Камянщини».

У ході проведення зустрічі молоддю активно піднімалися питання, які найбільше їх хвилюють: проведення дозвілля, можливість реалізації творчих здібностей, збереження в районі мережі позашкільних закладів, створення тренажерного клубу, діяльність розважальних закладів без алкогольних напоїв. Особливу увагу учасники „круглого” столу звертали на те, щоб працівники магазинів не продавали алкогольні та тютюнові вироби неповнолітнім особам, щоб батьки контролювали час та місце відпочинку своїх дітей.
Та як би там не було, усі проблеми слід починати вирішувати з себе. Ми вкотре закликаємо громаду нашого міста не відвертатися від молоді, адже це наше майбутнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар