понеділок, 1 вересня 2014 р.

Молодь Кам’янки створили «живий прапор»

Цьогорічне святкування Дня українського прапора  для камянчан стане по-справжньому незабутнім. Саме до цього дня молодіжне об’єднання «Нове покоління Кам’янщини» та клуб любителів фотомистецтва «Foto Life» організували фото-флешмоб під назвою «Живий прапор», який присвятили Дню прапора, Дню Незалежності України та всім, хто вважає себе справжніми патріотами!
           Ми використовували фарби холі (яскраві індійські порошкові натуральні фарби) жовтого та синього кольорів. Традиція масового посипання цими фарбами вже кілька років вийшла далеко за межі Індії, де традиційно проводяться холі-фестивалі. 
Холлі-фести щорічно проводяться у Львові та Києві, а молодь кам’янщини вирішила не відставати від цих та інших міст і започаткувати цікаву традицію весело та незабутньо проводити ча. Не дивлячись на те, що з певних причин захід не вдалося провести 23 серпня, у День українського прапора, а довелося перенести на кілька днів, ані натхненню, ані позитивному настрою цьому не завадило. Усі учасники акції гарно провели час, а йдучи розфарбованими додому ще й добряче розважили жителів міста.
Молодь щиро сподівається, що традиція холлі-фесту приживеться у нашому місті та щораз збиратиме більшу кількість учасників.



P.S. Висловлюємо щиру подяку нашим фотографам із клубу «Foto Life» - Євгенії Олексенко, Ані Горбенко, Віці Хричовій та Анастасії Яшан.

БІЛЬШЕ СВІТЛИН ТУТ:
http://vk.com/album-70308507_201544338

Немає коментарів:

Дописати коментар