понеділок, 21 липня 2014 р.

Звернення Голови Організації

Шановні кам'янчани!
Вік, у якому ми з вами живемо, знаменуються великою кількістю громадських організацій, що створюються практично в кожному місті. У Кам’янці віднедавна почала діяти нова громадська організація – молодіжне об'єднання «Нове покоління Кам’янщини», основною метою якої є популяризація молодіжного руху на території нашого району, а також якнайповніший розвиток їх фізичного, емоційного, розумового, культурного та духовного потенціалу. Група ініціативних людей, які об’єдналися навколо спільної цілі – зробити дозвілля нашої молоді на вищому рівні та забезпечити їх всебічний розвиток – вирішила створити цю організацію.
Коли наприкінці квітня цього року містом ширилися чутки про набір молоді в нову організацію, багато хто вважав цю справу провальною. Дехто вважав, що це все відбувається на фоні політичних подій. Проте, можу вас запевнити, що ані засновники, ані керівники даного об’єднання за статутом не мають права входити до складу будь-яких політичних партій чи угрупувань, а також пропагувати їх діяльність. Особисто моя точка полягає в тому, що молодь і політика – це речі не сумісні, а так, як до складу організації входить значна частина школярів, то я не можу і не буду підбивати їх на цей шлях.

Ціль нашої організації полягає в тому, щоб кожен міг реалізувати себе, втілити свої ідеї в життя. Тільки тоді буде щаслива родина, а матері – спокійні за майбутнє своїх дітей. Саме тому, свою презентацію ми провели на святковому концерті присвяченому Дню матері та Дню родини, який ми організували спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Захід пройшов на «ура» і ми надзвичайно цьому раді!
Одразу після цього заходу інтерес до «Нового покоління» швидко злетів. Про це свідчать і кількість учасників у соціальних мережах, і їх активність. Адже напередодні саме ми підняли на широкий загал питання про святкування факельного у нашому місті. Лише за кілька днів понад сотня наших мешканців проголосувала та залишила свої коментарі щодо цього.
Наступним кроком стало формування Ради організації та обрання її голови. На сьогодні чисельність молодих активістів сягає майже 20-ти. Приємно, що до нас почали долучатися школярів із навколишніх сіл. На першому засіданні, першим питанням порядку денного стало обрання Голову Ради. Одноголосно молодь обрала собі лідера – ученицю загальноосвітньої школи №2 Марину Заставенко.
Із перших хвилин Марина проявила себе не просто як лідер, але й як хороший організатор. Адже попереду чекала підготовка до головного червневого свята – Дня молоді. Цього року, через події на сході нашої країни,молодь  вирішила відзначити своє свято не так помпезно як завжди, оскільки щиро сумує за втратами наших братів. Саме тому, ми вирішили провести патріотичну акцію на їх підтримку під назвою «Молодь за єдину країну та мирне майбутнє!». І ми надзвичайно вдячні усім, хто прийшов нас підтримати.
Також цього дня ми провели спортивний квест для школярів міста та захід спрямований на розвиток і популяризацію репу  серед молодіжної громади. Танцювальний колектив «Шторм» при підтримці молодіжного об’єднання «Нове покоління Кам’янщини» вперше у нашому місті провели показові виступи брейк-дансерів. На цю подію були запрошені й смілянські хіп-хопери.
Хочу від усієї душі подякувати нашим приватним підприємцям, які надавали фінансову підтримку для проведення заходів до Дня молоді, зокрема нагородження молодих активістів та переможців глядацького голосування виставки молодих фотографів «Не про100 фото». Це – Петро Юрик, Ігор Кивгила, Руслан та Леся П’явки, Вікторія Гапченко, Віталій Оманюхи, Наталія Сіра та страхова група ТАС.
Найбільше молодь шокувала звістка про те, що чинна влада скасувала святкування Івана Купала. Бажаючи берегти й поважати традиції наших предків новопоколінівці лише за одну добу зорганізувалися та провели даний захід на міському пляжі. Поки наші прекрасні дівчата майстерно плели віночки із польових трав і квітів, наші хлопці розводили багаття, через яке мали змогу перестрибнути усі бажаючі. Приємно, що таких виявилося чимало.
Боляче дивитися на те, як наша малеча маюче велике бажання і по засмагати, і навчитися плавати проводить чимало часу біля водоймища, яке зараз важко назвати річкою. Ми підняли це питання, поки влада закриває на це очі. Кам'янчани, якщо вам не байдужий стан нашої річки Тясмин, приєднуйтесь в соціальних мережах до нашої групи та слідкуйте за нашими подіями. Тільки разом ми зможемо відновити наші водні багатства та подарувати нашим дітям можливість плавати у чистій воді.
Якщо ви хочете долучитися до нашої діяльності – маєте таку можливість. Надсилайте свої ПІБ та свої координати на електронну скриньку нашої організації – np_kam@ukr.net. За чинним Законодавством України стати членом молодіжного об’єднання може стати кожен бажаючий, вік якого досяг 14 років.
Сподіваємось, що ми об’єднаємось у велику дружню родину аби дати можливість нашим дітям розвиватися та знайти свій шлях у житті. Адже планів у нас чимало, і нам ще буде чим вас здивувати!

З повагою,
голова молодіжного об’єднання «Нове покоління Кам’янщини»

Антон ЮРЧЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар