субота, 7 вересня 2019 р.

Народився «поет нового покоління»


Осінь — поетична пора, лірична й романтична, барвиста і ніжна. Пора, яку часто оспівують у віршах. Для кам’янчан це ще й час справжнього поетичного бою, адже у першу суботу вересня традиційно пройшов дитячий літературно-мистецький конкурс «Поетична осінь у Кам’янці».

Два роки поспіль громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» долучається до організації та підтримує юних поетів. Цього разу ми започаткували особисту номінацію – «Поет нового покоління». Нам було надзвичайно складно обрати гідного переможця, оскільки учасників було понад 2 десятка. І всі вони неймовірно талановиті. Тож, сподіваємося, що кожен із них знайде свою творчу стежину.


А от першим переможцем нашої номінації став наш гість, один з наймолодших учасників, учень 3 класу Черкаського колегіуму "Берегиня" та учасник літературно-творчого об'єднання "Паросток" Серафім Путін. Разом із дипломом переможця Серафім отримав цінний подарунок – ручку-перо, яка, сподіваємось, буде надихати юного творця на нові перемоги!

Пропонуємо вам переглянути нагородження:


Немає коментарів:

Дописати коментар