пʼятниця, 10 березня 2017 р.

"ХІІ Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" стартувала!

 
ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця, яка проходить під гаслом «Я хочу бачити життя», офіційно стартувала у кожному населеному пункті нашої країни. Сьогодні, у приміщенні Будинку творчості дітей та юнацтва було проведено засідання цьогорічних волонтерів, які пройшли курс підготовки та ознайомилися із своїми обов’язками. 

Цього року своє бажання допомогти у зборі коштів для допомоги дітям з вадами зору та для вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділеннь дитячих лікарень України виявили 24 волонтери: Ірина Бугай (с. Ребедайлівка), Світлана Буркацька (с. Лузанівка), Оксана Дяченко (с. Грушківка), Назар Клочанка (с. Жаботин), Оксана Копійка (с. Юрчиха), Віта Коротич (с. Райгород), Юлія Кузьменко (с. Косарі), Віта Лабезна (с. Флярківка), Анна Лисенко (с. Баландино), Едуард Нізохін (с. Тимошівка), Юлія Пономаренко (с. Лебедівка), Яна Попова (с. Радиваніка), Аліна Сажан (с. Вербівка), Андрій Чокаль ((с. Ревівка), Максим Буграк і Світлана Гончаренко (с. Телепине), а також волонтери по місту Кам’янка – Лідія Гвоздик, Оксана Малюкіна, Дмитро Назаренко, Ігор Нерубай, Марина Пухна, Юрій Рибчук, Денис Щербак та Альона Юрченко.
Упродовж місяця (до 9 квітня 2017 року включно) саме ці люди збиратимуть кошти за закріпленими населеними пунктами.
Якщо ви не зустріли волонтера, але бажаєте допомогти у реалізації мети акції зробити благодійний внесок можна за наступними реквізитами: р/р 2600501306399 в  ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання у Черкаській області.
Щороку близько 1 млн. дітей реєструється з проблемами зору. ВБФ "Серце до серця" вже втретє проводить акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей. Діти - це наше з вами майбутнє, а здорові діти - це майбутні сильні лідери та керівники нашої держави. Адже всім відомо, що здорове дитинство - це старт у здорове та відповідальне доросле життя, тому ми рішуче направляємо всі сили на те, щоб попередити хворобу якісним діагностуванням на ранніх стадіях, щоб виявити вади, яких можна позбутися дитині до 1 року.

Ми віримо у щирість ваших сердець та підтримку акції! Зробімо нашу націю здоровою разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар