неділя, 5 березня 2017 р.

Молодь співпрацюватиме з регіональним відділом ДРАЦСу


У перші дні березня працівники Кам'янського РВ ДРАЦС провели перший весняний флеш-моб. Активними учасниками цього флеш-мобу стали представники громадської організації "Молодіжне об'єднання Нове покоління Кам'янщини". 

Молодь завжди намагається іти у ногу з інноваціями, тож робота, що на сьогодні проводиться Міністерством юстиції для них є цікавою. Саме тому, у ході спілкування виникла ідея створення спільного проекту Кам'янського РВ ДРАЦС та ГО "молодіжне об’єднання Нове покоління Кам'янщини" - "Молодь за інновації", який передбачатиме проведення спільних заходів та інформування молоді, через соціальні мережі, про переваги отримання послуг в сфері державної реєстрації актів цивільного стану через веб-портал та "Он-лайн будинок юстиції".
Кожен із учасників отримав інформаційний буклет, що був розроблений спеціально для заходу, де можна дізнатися про різни види послуг.
Сподіваємося, що плідна співпраця молоді і РВ ДРАЦС буде корисною не лише окремим людям, а й усім мешканцям нашого містечка та району.

Немає коментарів:

Дописати коментар