пʼятницю, 20 березня 2020 р.

Стартував сімейний конкурс "Герб мого роду" (ПОЛОЖЕННЯ)


Карантин - чудова нагода стати ще ближчими зі своїми дітьми, знайти спільні і захоплюючі справи, а також - дослідити свій родовід!
Громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з Управлінням соціального захисту населення Кам’янської РДА та Кам'янським РВ ДРАЦС ЦМУ МЮ м. Київ оголошують про старт ІІ щорічного районного сімейного конкурсу «Герб мого роду». 




ПОЛОЖЕННЯ
районного сімейного конкурсу 
«Герб мого роду - 2020»

І. Загальні положення
1.1.  Це Положення визначає порядок організації та проведення сімейного конкурсу «Герб мого роду - 2020» (далі — Конкурс).
1.2. Загальне керівництво Конкурсом здійснює громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» (далі — Організатор).
1.3. Конкурс проводиться громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», сектор соціальних відносин та послуг для сім’ї УСЗН Кам’янської РДА, Кам'янським РВ ДРАЦС ЦМУ МЮ м. Київ.
1.4. Основним завданням Конкурсу є збереження пам’яті про свій родовід, стимулювання пізнавальної активності і самостійності у дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості. 
1.5. Мета Конкурсу — формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, виховання шанобливого ставлення до пам’яті про своїх предків, збереження та усвідомлення знань про історію свого роду та з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.
1.6. Інформація про проведення Конкурсу оприлюднюється на офіційному веб-сайті громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», на офіційних сторінках організаторів у соціальних мережах, а також у інших засобах масової інформації.
1.7. Під час проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

ІІ. Учасники та строки проведення Конкурсу. Вимоги до робіт

2.1. У Конкурсі беруть участь діти Камянського району у 3-х вікових категоріях:
              
вікова категорія 6-9 років;
              
вікова категорія 10-13 років;
              вікова категорія 14-16 років.
2.2.  Обов’язковою умовою участі в Конкурсі є залучення одного з батьків.
2.3.  Учасники мають намалювати герб свого роду, використовуючи елементи професій своїх предків, родові емблеми, символи тощо. Формат малюнка – А4. Робота може бути виконана як на комп’ютері (формат .JPEG), так і вручну (олівці, фарби).
До нього має бути прикладений текст на окремому аркуші, у якому буде розписано творчу роботу та описано свій герб та родину. Обсяг тексту не повинен перевищувати 2 аркуші формату А4.
2.4. Роботи разом із заявкою учасників (додається до Положення) подати до Камянського РВ ДРАЦС ГТУ в Черкаській області, що знаходиться за адресою: м. Кам’янка, вул. Героїв Майдану, 37, 1-й поверх, каб. № 2 (адміністративний будинок). Телефон для довідок – 0637712739.
2.5. Конкурс проводиться з 20 березня по 10 травня 2020 року.
2.6. Переможців буде оголошено на офіційному блозі громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» до 15 травня 2020 р.
2.7. Про дату та місце нагородження учасники будуть повідомлені особисто.


ІІІ. Фінансове забезпечення Конкурсу
3.1.  Конкурс проводиться на безоплатній основі.
3.2. Витрати на організацію, проведення, підбиття підсумків та нагородження переможців Конкурсу здійснюється за рахунок коштів, передбачених управлінню соціального захисту населення Кам’янської райдержадміністрації на здійснення заходів та реалізацію проектів на виконання Державної цільової програми „Молодь України”, КПКВК 0813131, КЕКВ 2210, спонсорських внесків, а також за рахунок коштів, не заборонених законодавством України.

ІV. Організаційний комітет і журі Конкурсу

4.1.  Для підготовки та проведення Конкурсу створюється організаційний комітет Конкурсу у складі голови громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Юрченка А.В. (голова журі), начальниці Кам'янського РВ ДРАЦС ЦМУ МЮ м. Київ Юрик Н.В. (секретар журі), завідувачки сектору соціальних відносин та послуг для сім’ї УСЗН Камянської РДА Коваленко І.В.
4.2. До суддівства також залучаються повнолітні члени громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини».
4.3. Члени журі та їх сім’ї не мають права брати участі у конкурсі.
4.4. За підсумками роботи журі складають протокол, який підписується головою, секретарем та членами журі Конкурсу.

V. Зберігання та публікація робіт, надісланих на Конкурс

5.1. Творчі роботи, надіслані на Конкурс, авторам не повертаються, а зберігаються в оргкомітеті та можуть бути використані у його подальшій роботі.
5.2. Надсилаючи роботи на Конкурс учасники автоматично дають згоду на використання своїх робіт у подальшій роботі організації та на обробку персональних даних.
5.3. За результатами Конкурсу готується виставка творчих робіт.




Додаток
до Положення районного
сімейного конкурсу «Герб мого роду-2020»

ЗАЯВКА УЧАСНИКІВ
районного сімейного конкурсу «Герб мого роду-2020»

ПІБ учасника _________________________________________
Вік __________________________        
Дата народження ___________________________
Місце навчання _________________________________________
ПІБ учасника від батьків  _________________________________
Місце роботи ___________________________________________
Контактний № тел. ______________________________________
Із правилами участі в Конкурсі ознайомлений (-а). Своїм підписом засвідчую, що погоджуюсь на дані умови та даю згоду на обробку персональної інформації.

Дата__________       Підпис___________________________


Немає коментарів:

Дописати коментар