вівторок, 16 квітня 2019 р.

Музика й слово переплелись для підтримки дитячих сердець



14-а Всеукраїнська благодійна акція в розпалі! У школах проходять благодійні ярмарки, небайдужі люди поповнюють скриньки волонтерів власними коштами, а самі волонтери з нетерпінням чекають завершення акції, щоб дізнатися зібрану суму.
Не лишився осторонь доброчинних заходів Камянський державний історико-культурний заповідник. У стінах історичного музею 16 квітня відбувся благодійний літературно-музичний вечір. Захід був організований дитячою літературною студією імені Данила Кононенка та камерним ансамблем, що діють при заповіднику.

Молоді поети та прозаїки – Ростислав Юрик, Діана Геріх, Дарина Бондаренко, Яна Косюк, Софія Захаренко, Діана Натальченко, Єлизавета Скрябіна - дарували глядачам свої нові твори. Творчу атмосферу юних митців доповнювали неповторні звуки живої інструментальної музики, якою заворожували Тетяна Голуб, Наталія Пугач, Тетяна Джулай, Ольга Замогильна і Таміла Чупак. А Валентина Губенко додала нотки щирого співу, що одразу підкорив серця присутніх.


Разом з тим, ніхто не забував головної мети дійства – збір коштів для підтримки кардіологічного відділення обласної дитячої лікарні. Вдячні за щирість і небайдужість до цієї справи усіх, хто прийшов на захід.

Вже наступного вівторка, 23 квітня, о 15 годині в приміщенні музичної школи ім. П. Чайковського в рамках 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» відбудеться концерт інструментальної музики. Ми чекатимемо на тебе! ;)


Немає коментарів:

Дописати коментар