понеділок, 2 квітня 2018 р.

Стартувала Всеукраїнська благодійна акція


ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка проходить під гаслом «Почуй світ», офіційно стартувала у кожному населеному пункті нашої країни. 2 квітня, у приміщенні Будинку творчості дітей та юнацтва було проведено засідання цьогорічних волонтерів, які пройшли курс підготовки та ознайомилися із своїми обов’язками. 

Акція відбуватиметься тринадцятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 31 923 461,42 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 181 399, 87 грн. Черкаська область за результатом збору коштів у період проведення акції «Я хочу бачити життя» зібрала -  63 764,88 грн. На зібрані в області кошти було придбано та передано в Черкаську обласну дитячу лікарню сучасне медичне обладнання, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні, а саме: апарат для динамічної офтальмохромотерапії «Радуга» (3 шт.) та макулостимулятор.                       
Цього року своє бажання допомогти у зборі коштів для допомоги дітям з вадами слуху та для вирішення проблем забезпечення обладнанням відділеннь дитячих лікарень України виявили 17 волонтери: Бабенко Єлизавета (с. Косарі), Глущенко Інна (с. Тимошівка), Гончар Анастасія (с. Михайлівка), Заярнюк Зоя (с. Вербівка), Клименко Лілія (с. Жаботин), Коваленко Оксана (с. Баландине), Коротич Віта (с. Райгород), Лабезна Віта (с. Флярківка), Притула Альона (с. Телепине), Рибалка Таїса (с. Грушківка), Шуліка Володимир (с. Ребедайлівка) та кам’янчани Бондаренко Дарина, Косюченко Діана, Матеєнко Марина, Мошківська Мирослава, Пухна Марина і Сидоренко Микола.

Упродовж місяця (до 22 квітня 2018 року включно) саме ці люди збиратимуть кошти за закріпленими населеними пунктами.
Якщо ви не зустріли волонтера, але бажаєте допомогти у реалізації мети акції зробити благодійний внесок можна за наступними реквізитамир/р 2600501306399в  ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання у Черкаській області.
Ми віримо у щирість ваших сердець та підтримку акції! Зробімо нашу націю здоровою разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар