Сторінки

понеділок, 26 червня 2017 р.

Юрій Рибчук - один з кращих молодих громадських діячів Черкащини

26 червня у приміщенні Черкаської обласної адміністрації 7 кращих молодих громадських діячів Черкащини були нагороджені грамотою Управління у справах сіммолоді та спорту та  премією в розмірі 3 тисяч грн.. Серед числа кращих є і представник Кам’янщини – член громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Юрій Рибчук.

Привітав лауреатів молодіжної премії за особливі заслуги заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв. Він подякував молоді за їх активну життєву позицію та побажав подальшого натхнення.

Премія для молоді за особливі заслуги була заснована у 2010 році на сесії обласної ради. Відтак, видається щорічно для 7 кращих молодих активістів Черкащини.
Кам’янська земля вже втретє вітає лауреата цієї премії. Раніше її отримували керівник молодіжного клубу «Young Life», що діє при громадській організації «Наша спадщина» Павло Юрик (2013 рік) та голова громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антон Юрченко (2015 рік).
Юрій Рибчук – один з кращих членів нашої організації. Окрім того, Юра відвідує літературну студію імені Данила Кононенка, що діє при Кам’янському державному історико-культурному заповіднику, є волонтером Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», розбудовував учнівське самоврядування у Кам’янській загальноосвітній школі №1.

Нижче пропонуємо переглянути відео із нагородження Юрія Рибчука.

1 коментар: